За нас
надолу
офис 2 град Асеновград
офис град Пловдив
Траурен дом град Асеновград
1999година на основаване

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Благодарим на всички, които през последните двадесет и пет години се довериха на Траурна агенция "Последна почит"® - гр. Асеновград и гр. Пловдив, за да изпратят достойно своите починали близки.

Създадохме агенцията през месец януари 1999 година и започнахме с една фирма. За да стигнем до тук, извървяхме нелек път. Всяка поредна година обаче ни правеше, по-уверени в работата, по-градивни и по-можещи.През годините се наложи да създадем още траурни фирми. Към настоящия момент под запазената търговска марка траурна агенция „ПОСЛЕДНА ПОЧИТ”® оперират група от траурни компании, като всяко едно търговско дружество е специализирано и осъществява конкретна специфична дейност.

Със сигурност можем да кажем, че сме утвърдени фирми в страната, които не само отстоява принципите на лоялната конкуренция, но и налагат новите европейски идеи и стандарти. Прилагат националните и международни изисквания и закони. Изминахме един сложен и противоречив път за отстояване правото на свободния пазар и свободния избор, а няма да бъде пресилено да кажем, че се нагърбихме и с една обществена мисия. Започнахме дълга, съсипваща, но справедлива съдебна битка срещу монопола в траурната дейност. Именно този монопол ограничаваше свободния избор на клиента. Тази изтощителна битка за налагане на нови и справедливи правила ни направи по-силни и даде възможност на всички вас да избирате и да отличите почтената и лоялна траурна агенция, а освен всичко останало и да плащате по-ниски и достъпни цени за траурните услуги, калкулирани на пазарен принцип. Нашата работа е подчинена на висока професионална компетентност, честност, почтеност и бързина при изпълнение на задълженията.

ТА "Последна почит"® чрез фирма „Последна почит” ООД е редовен член в националния браншови Съюз на погребалните фирми в България с установени професионални контакти с всички агенции в страната от погребалния бранш. Управителят и съсобственик на „Последна почит” ООД г-н Атанас Аргиров е председател на УС на Съюза на погребалните фирми в България от 2004 г. до настоящия момент. Също чрез фирма „Последна почит” ООД е активен член на Световната организация FIAT-IFTA, а г-н Аргиров от 2019г. е Ковчежник и член на борда на FIAT-IFTA.

Членството на нашата агенция в Съюза ни задължава да спазваме стриктно приетите Етичен кодекс и БДС за погребални услуги EN 15017 от 2006 година. Това гарантира прозрачност, качество, добра репутация и авторитет на всички работещи в агенцията, които ви посрещат в стилни работни униформи в знак на уважение към вас и към паметта на вашите починали близки. Обслужват ви отзивчиво, с внимание и такт. И ако някога, съвсем случайно, попаднете в неугледна барака или сумрачна стая и ви посрещне някой с неугледен вид и се опитва да ви убеди, че сте в офиса на ТА "Последна почит"® просто не му вярвайте.

Усъвършенстването в работата постигаме чрез участие в семинари, международни изложения на траурни стоки и услуги, черпейки новаторски опит от водещи погребални фирми в чужбина, който успешно прилагаме в Асеновград и Пловдив.

Нашата група от траурни фирми разполага с три офиса и Траурен дом в гр. Асеновград и един офис в гр. Пловдив, луксозни катафалки и каменоделски цех със СНС машини и от 20 години при нас се предлага гравиране и надписване на паметни плочи с компютърна техника. Това ни дава невероятна свобода в изобразяване на най-различни форми, шрифтове и орнаменти.

Когато човек се докосва ежедневно до смъртта, той променя ценностите си и разбира колко е преходно всичко на този свят. Затова сме съпричастни към проблемите на хората в най-тъжната част от живота им. За работещите в траурни агенции "Последна почит"® няма делници и празници. Телефоните ни работят денонощно в услуга на гражданите.

Мениджърският екип
Запознайте се с хората, които стоят зад успеха на ТА "Последна Почит".
  • Атанас Аргиров
    Атанас АргировУправител
  • Мария Ташева
    Мария ТашеваУправител
  • Петър Ташев
    Петър ТашевУправител
ТА "Последна почит"® чрез фирма "Последна почит" ООД е
Начало