Цялостна организация на погребение
надолу

Нашите фирми работещи под бранда Траурна агенция "Последна почит"® предоставят цялостни решения за организация, планиране и провеждане на погребални обреди в гр. Асеновград и общината, в гр. Пловдив и общината, в община Садово, община Куклен, община Лъки и може да окажем пълно съдействие на национално ниво чрез своите колеги членове на Съюза на погребалните фирми в България.

Ние разполагаме с всички необходими ресурси и стоки, за да се погрижим за всички аспекти на церемонията. Освен това, имаме утвърдена мрежа от партньори в погребалната индустрия както в страната, така и зад граница в лицето на световната организация на погребалните асоциации FIAT-IFTA, което ни позволява да ви предоставим изключително качествено обслужване.

Нашите професионалисти са на разположение 24/7, 365 дни в годината. Ако е необходимо, ние можем да осигурим и лекар, за да бъде издадено съобщение за смърт.

В Траурни агенции "Последна почит"® разбираме, че всяко семейство е уникално и може да има специални изисквания по отношение на погребалната церемония. Ние сме тук, за да ви подкрепим и да внимаваме за всеки детайл, правейки последното сбогуване с вашите близки много специално и достойно.

ТА "Последна почит"® чрез фирма "Последна почит" ООД е
Начало